#
126
0
126

Ajuntament

Revisió ITV Serra d'en Galceran

 

El dimarts 12 de desembre de 2017 a les 16:50h i el dimecres 13 de desembre de 2017 a les 8:30h.

Una unitat mòbil de la ITV es desplaçarà al poliesportiu de la Serra d'en Galceran amb la finalitat d'inspeccionar els tractors, maquinària agrícola, vehicles especials d'obres i serveis, motocicletes i ciclomotors que ens hagin sol·licitat o, que tinguem constància de la caducitat de la seva revisió.

Etiquetes

Revisió ITV Ibarsos

El dimecres 29 de novembre de 2017 a les 8:45h. Una unitat mòbil de la ITV es desplaçarà al pavelló multiusos dels Ibarsos amb la finalitat d'inspeccionar els tractors, maquinària agrícola, vehicles especials d'obres i serveis, motocicletes i ciclomotors que ens hagin sol·licitat o, que tinguem constància de la caducitat de la seva revisió.

Etiquetes

Revisió ITV Rosildos

El dimarts 28 de novembre de 2017 a les 11:15h. Una unitat mòbil de la ITV es desplaçarà al pavelló multiusos dels Rosildos amb la finalitat d'inspeccionar els tractors, maquinària agrícola, vehicles especials d'obres i serveis, motocicletes i ciclomotors que ens hagin sol·licitat o, que tinguem constància de la caducitat de la seva revisió.

Etiquetes

Creació d'una Borsa de Treball

 

L'Ajuntament de la Serra d'en Galceran ha publicat les bases per a la creació d'una borsa de treball per a la contractació laboral del personal encarregat de la dinamització d'una unitat de respir.

Poden consultar al Tabló d'anuncis de la Seu Electrónica les BASES DE LA BORSA.

En l'arxiu adjunt d'aquesta pàgina trobaran la sol·licitud d'inscripció per a la borsa.

Per a més informació acudisquen a l'Ajuntament o contacten al 964 70 66 01.

Oferta de treball de 1 auxiliar administratiu

Oferta de treball per a l'ajuntament de Sierra Engarcerán:

1 auxiliar administratiu

Contracte de 12 mesos a jornada completa

Requisits:

  1. Estar en possessió, com a mínim, del TÍTOL de GRADUAT en E.S.O .
  2. No tenir els 30 anys complits
  3. Estar apuntat al SERVEF com a auxiliar administratiu.

 

Les persones interessades en participar en el procés de sel.lescció han d'estar inscrites al CENTRE SERVEF en l'ocupació corresponent (AUXILIAR ADMINISTRATIU) abans del 7 de juliol de 2017

Etiquetes