#F29400
2
0
108

Frontennis la Serra, temporada 2016-2017

La secció de frontennis va començar a competir la temporada 2010-2011 amb 16 jugadors, 15 dels quals tenien algun tipus de vinculació amb el poble. César Beltrán -actual entrenador i jugador de l'equip- va ser una de les figures més importants per a la posada en marxa de la secció, ja que ell ja havia jugat durant molts anys en altres equips. Els inicis no van ser gens fàcils, ja que la majoria dels integrants de l'equip mai havien jugat en un frontó reglamentari, ja que el que tenim al poble no reuneix les condicions necessàries. Per tant, els partits com a locals es disputen al frontó de Benlloch, instal·lació que ens cedeix desinteressadament l'Ajuntament del poble veí.

 

Però, poc a poc, l'equip va anar millorant i, amb l'entrada de nous jugadors -majoriàriament de Benlloch-, fins a que la temporada 2013-2014 es va consagrar amb el primer títol oficial de la història del club després de proclamar-se campions de Lliga, una fita que, a més, l'equip va arrodonir una temporada excel·lent amb la consecució del títol de Copa.

 

Aquesta temporada ha sigut molt positiva, ja que han tornat ha aconseguir la copa després de guanyar la final contra la Union i han aconseguit ser campions de lliga. A continuació s'ofereix el llistat complet de jugadors i ex-jugadores de l'equip.

 

  • Jugadors actuals: César Beltrán, Alejandro Mateu, Jorge Agut, Robert Maris, Carlos Puig, Jose Sánchez, Quique Climent, Fernando Hernández i Roberto Garcia.

  • Entrenador: César Beltrán.

  • Exjugadors: Jorge Vidal, Carlos Mas, Daniel Salvador, Adrián Nebot, Alejandro Rajadell, Lucas Segarra, Carlos Sabater, Juanjo Radiu, David Barreda, Javier Salvador i Javier Acebrón.

 

Video del frontennis de la Serra.

Etiquetes