#
123
0
123

Esport

I Cursa Canicross

Aquest any 2017 naix el projecte de la primera Lliga de Canicross Castelló, amb un total de 3 proves. Les quals tindran lloc a Borriol (abril), Vilanova d’Alcolea (juny) i la Serra d’en Galceran (agost).
La Lliga de Canicross naix amb l’objetiu de fomentar la pràctica d’una disciplina esportiva poc coneguda en les nostres comarques, que combina l’esport i el respecte per la natura i pels animals.
La tercera i última prova de la Lliga tindrà lloc a la Serra d’en Galceran el dissabte 5 d’agost de 2017, a partir de les 19:45 hores, amb eixida al carrer de la Nevera.

Volta a España 2017

La “Vuelta a España” passarà el 23 d’agost de 2017 per els Ivarsos i la Serra d’en Galceran. A les 13:48h. Aproximadament arribaran a Ivarsos, on hi haurà un avituallament, més tard pujaran a la Serra d’en Galceran, on passaran sobre les 14:07h. Per el Coll de la Bandereta, l’hora estimada d’arribada a la Serra serà a les 14:11h. Per a més informació fer clic aquí.

Etiquetes

Liga de Canicross de Castellón

 

Comença la lliga de canicross de Castelló que el dia 05 d'agost passara per la Serra. 

El Canicross consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins al arnés del gos. 

Si voleu participar recordeu que la inscripció és de 10 euros per carrera i que hi haurà un trofeu i premis per als guanyadors.

Etiquetas