#
123
0
123

Esport

Volta a España 2017

La “Vuelta a España” passarà el 23 d’agost de 2017 per els Ivarsos i la Serra d’en Galceran. A les 13:48h. Aproximadament arribaran a Ivarsos, on hi haurà un avituallament, més tard pujaran a la Serra d’en Galceran, on passaran sobre les 14:07h. Per el Coll de la Bandereta, l’hora estimada d’arribada a la Serra serà a les 14:11h. Per a més informació fer clic aquí.

Etiquetes

Liga de Canicross de Castellón

 

Comença la lliga de canicross de Castelló que el dia 05 d'agost passara per la Serra. 

El Canicross consisteix en córrer amb un gos lligat a la cintura amb un cinturó i una línia de tir que va fins al arnés del gos. 

Si voleu participar recordeu que la inscripció és de 10 euros per carrera i que hi haurà un trofeu i premis per als guanyadors.

Etiquetas

Dia de l'arbre

L'Associació Cultural els Castellàs el proper dia 5 de març farà una petita eixida fins al Museu a l'Aire Lliure Francisco Agut. Si vols tindre el teu propi arbre, plantar-lo i vore com es fa gran a la vegada que tu, acudeix a aquesta cita. On també hi haurà una petita excursió al Roure Valencià. Caldrà portar roba còmoda, calcer adequar i esmorzar. Eixida a les 10.00 h. del local de l'associació en la plaça de l'Era.