#
125
0
125

Medi ambient

I Cursa Canicross

Aquest any 2017 naix el projecte de la primera Lliga de Canicross Castelló, amb un total de 3 proves. Les quals tindran lloc a Borriol (abril), Vilanova d’Alcolea (juny) i la Serra d’en Galceran (agost).
La Lliga de Canicross naix amb l’objetiu de fomentar la pràctica d’una disciplina esportiva poc coneguda en les nostres comarques, que combina l’esport i el respecte per la natura i pels animals.
La tercera i última prova de la Lliga tindrà lloc a la Serra d’en Galceran el dissabte 5 d’agost de 2017, a partir de les 19:45 hores, amb eixida al carrer de la Nevera.

Dia de l'arbre

L'Associació Cultural els Castellàs el proper dia 5 de març farà una petita eixida fins al Museu a l'Aire Lliure Francisco Agut. Si vols tindre el teu propi arbre, plantar-lo i vore com es fa gran a la vegada que tu, acudeix a aquesta cita. On també hi haurà una petita excursió al Roure Valencià. Caldrà portar roba còmoda, calcer adequar i esmorzar. Eixida a les 10.00 h. del local de l'associació en la plaça de l'Era.

Zona d’acampada

La zona d'acampada lliure "La Foresa" compta amb aparcament, que pot ser utilitzat per autocaravanes, i accés directe des de la CV-155 de la Serra a Rossildos. També es pot accedir passejant des del poble creuant un antic molí fariner, el "Molí de l'Om", i una espectacular escalinata de pedra. Per a més informació sobre la zona d'acampada fes clic ací.