#
134
0
134

Salut

Creació d'una Borsa de Treball

 

L'Ajuntament de la Serra d'en Galceran ha publicat les bases per a la creació d'una borsa de treball per a la contractació laboral del personal encarregat de la dinamització d'una unitat de respir.

Poden consultar al Tabló d'anuncis de la Seu Electrónica les BASES DE LA BORSA.

En l'arxiu adjunt d'aquesta pàgina trobaran la sol·licitud d'inscripció per a la borsa.

Per a més informació acudisquen a l'Ajuntament o contacten al 964 70 66 01.

I Cursa Canicross

Aquest any 2017 naix el projecte de la primera Lliga de Canicross Castelló, amb un total de 3 proves. Les quals tindran lloc a Borriol (abril), Vilanova d’Alcolea (juny) i la Serra d’en Galceran (agost).
La Lliga de Canicross naix amb l’objetiu de fomentar la pràctica d’una disciplina esportiva poc coneguda en les nostres comarques, que combina l’esport i el respecte per la natura i pels animals.
La tercera i última prova de la Lliga tindrà lloc a la Serra d’en Galceran el dissabte 5 d’agost de 2017, a partir de les 19:45 hores, amb eixida al carrer de la Nevera.

Festa Laboral Local

El pròxim dilluns 20 de març serà festiu laboral local a la Serra i les oficines municipals romandran tancades. Així com les consultes mèdiques es realitzaran a Benlloch i Vall d'Alba: - Urgències i avisos domiciliaris: Servei a Benlloch de 08:00 a 15:00h. i a Vall d'Alba a partir de les 15:00h. - Consulta d'infermeria: servei a Benlloch a les 11:00h.

Etiquetes