#F29400
2
0
108

Noticies

La “Vuelta a España” passarà el 23 d’agost de 2017 per els Ivarsos i la Serra d’en Galceran. A les 13:48h. Aproximadament arribaran a Ivarsos, on hi haurà un avituallament, més tard pujaran a la Serra d’en Galceran, on passaran sobre les 14:07h. Per el Coll de la Bandereta, l’hora estimada d’arribada a la Serra serà a les 14:11h. Per a més informació fer clic…

Enguany se celebra el 250 aniversari de l'església de sant Bartomeu i per a celebrar-ho l'organització ha preparat una sèrie d'actes i esdeveniments que és faran durant el mes d'agost, de moment podem trobar les pancartes commemoratives que adornen la façana principal de l'església.

Anirem actualitzant la informació sobre les celebracions.

 

La pròxima excursió dels amics de la muntanya començara el diumenge 23 d'abril a les 8:00 h des de La Montalbana (Ares del Maestrat).


Cal apuntar-se abans del divendres dia 21 d'abril, serà una activitat gratuïta per als socis i tindrà un preu de 3 euros per les persones que no siguen sòcies.

No us ho perdeu!

Oferta de treball:

Selecció d'una persona com a peó de serveis múltiples contracte temporal de 4 mesos a jornada completa. 

Requisits:

  • Ser major d'edat
  • Estar empadronat en el municipi
  • Tenir permís de conduir
  • Estar aturat
  • Estar inscrit en el SERVEF com a demandant d'ocupació (COM A PEÓ)

Aprofitant els dies festius de Setmana Santa, el cap de setmana del 14 al 16 d’abril, l’Ajuntament de la Serra d’en Galceran estarà obert per als que estiguen interessats a visitar la Col·lecció Museogràfica Bisbe Bertran. L'horari de les visites a l’Ajuntament serà de 10:00 a 14:00h i la visita serà gratuïta. El dissabte 15 a les 12:00h hi haurà una visita guiada al municipi…

Ja tenim la nova Guia Comercial 2017, en la que apareixen els telèfons d'interés de la Serra i els nuclis poblacionals, Ivarsos i Rossildos.

El que estiga interessat pot passar per l'Ajuntament a replegar el seu exemplar, i també podeu consultar-la aquí

El pròxim dilluns 20 de març serà festiu laboral local a la Serra i les oficines municipals romandran tancades. Així com les consultes mèdiques es realitzaran a Benlloch i Vall d'Alba: - Urgències i avisos domiciliaris: Servei a Benlloch de 08:00 a 15:00h. i a Vall d'Alba a partir de les 15:00h. - Consulta d'infermeria: servei a Benlloch a les 11:00h.

Donada la bona acollida que va tindre l'iniciativa de l'any passat de facilitar el desplaçament fins a l'ermita de la Magdalena el diumenge de romeria, l'ajuntament de la Serra, ficarà a disposició de tots els veïns i veïnes un autobús per a anar a la mateixa el proper diumenge 19 de març de 2017, amb un preu simbòlic de 5 euros per plaça. A les 08:00 h. Eixida de la Serra A les 08:30 h.…

L'Associació Cultural els Castellàs el proper dia 5 de març farà una petita eixida fins al Museu a l'Aire Lliure Francisco Agut. Si vols tindre el teu propi arbre, plantar-lo i vore com es fa gran a la vegada que tu, acudeix a aquesta cita. On també hi haurà una petita excursió al Roure Valencià. Caldrà portar roba còmoda, calcer adequar i esmorzar. Eixida a les 10.00 h. del local de l'…

El proper dimecres 8 de març es celebra el dia de la Dona i l'Ajuntament, amb el recolzament de l'equip de futbol sala femení del Ibarsos i el de Vilafranca ha preparat una jornada molt especial!