#F29400
2
0
108

Noticies

El divendres 9 de juny a les 10:45h. una unitat mòbil de la ITV es desplaçarà al poliesportiu de Serra d'en Galceran amb la finalitat d'inspeccionar els tractors, maquinària agrícola, vehicles especials d'obres i serveis, motocicletes i ciclomotors que ens hagen sol·licitat o, que tinguem constància de la caducitat de la seua revisió.

El pagament de la taxa de revisió pot ser…

La Generalitat, dins de la seua estratègia per a possibilitar l’accés i gaudi de l’habitatge a aquelles persones que més ho necessiten, ha pres mesures per a implantar línies d’ajudes que donen resposta als diferents supòsits, entre aquests el lloguer de l’habitatge. Dins d’aquesta línia d’acció, la Generalitat ha convingut amb l’Administració General de l’Estat la inclusió, entre les seues…

La Diputació de Castelló ha anunciat en la seua web la propera signatura d'un conveni amb l'ajuntament de la Serra de 8000 euros, per a la millora dels accessos del Barranc de la Guitarra, on és troben els gravats paleolítics catalogats per la UNESCO com a Patrimoni de la Humanitat.

Per a veure la notícia de la Diputació polsa…

Podeu consultar la programació de les festes en honor a la "Mare de Deu dels Desamparats", que se celebraran del 12 al 21 de maig als Ibarsos, fent clic en aquest enllaç.

Consulta la programació del cap de setmana del 5 al 7 de maig en el que es celebren les Festes de la Santa Creu, fent clic aquí.

La “Vuelta a España” passarà el 23 d’agost de 2017 per els Ivarsos i la Serra d’en Galceran. A les 13:48h. Aproximadament arribaran a Ivarsos, on hi haurà un avituallament, més tard pujaran a la Serra d’en Galceran, on passaran sobre les 14:07h. Per el Coll de la Bandereta, l’hora estimada d’arribada a la Serra serà a les 14:11h. Per a més informació fer clic…

Enguany se celebra el 250 aniversari de l'església de sant Bartomeu i per a celebrar-ho l'organització ha preparat una sèrie d'actes i esdeveniments que és faran durant el mes d'agost, de moment podem trobar les pancartes commemoratives que adornen la façana principal de l'església.

Anirem actualitzant la informació sobre les celebracions.

 

La pròxima excursió dels amics de la muntanya començara el diumenge 23 d'abril a les 8:00 h des de La Montalbana (Ares del Maestrat).


Cal apuntar-se abans del divendres dia 21 d'abril, serà una activitat gratuïta per als socis i tindrà un preu de 3 euros per les persones que no siguen sòcies.

No us ho perdeu!

Oferta de treball:

Selecció d'una persona com a peó de serveis múltiples contracte temporal de 4 mesos a jornada completa. 

Requisits:

  • Ser major d'edat
  • Estar empadronat en el municipi
  • Tenir permís de conduir
  • Estar aturat
  • Estar inscrit en el SERVEF com a demandant d'ocupació (COM A PEÓ)

Aprofitant els dies festius de Setmana Santa, el cap de setmana del 14 al 16 d’abril, l’Ajuntament de la Serra d’en Galceran estarà obert per als que estiguen interessats a visitar la Col·lecció Museogràfica Bisbe Bertran. L'horari de les visites a l’Ajuntament serà de 10:00 a 14:00h i la visita serà gratuïta. El dissabte 15 a les 12:00h hi haurà una visita guiada al municipi…